Mijn Nesten 2018-03-01T13:28:36+02:00
NESTPLANNING

Mama Daisey

Yeeeh… Daisey is mama geworden van 8 prachtige stoere harige kanjers! 5 teefjes en 3 reutjes. Mowin (de papa) geniet van afstand mee. Hij luistert via de mobiel naar de geluidjes. Jippie,(ik denk JOEHOE!!!) we zijn opa en oma geworden van dit mooie wonderlijke stel. Maar ook zo trots op onze Daisey. Wat doet ze het goed!

Daisey is een zorgzame ontzettende lieve mams gebleken. Hadden we ook niet anders verwacht. Ze zorgt en verzorgt haar puppies 24 uur!
We maken alles van dichtbij mee, want zowel ik als mijn man hebben ons bed verhuist naar de ren van de werpkist. We komen niet aan slapen toe, want alles is zo mooi, zo bijzonder…

Daisey is zwanger?!

Hoe verliefd kun je zijn als je voor de eerste keer de hartjes ziet kloppen van je eerste (harige) kleinkinderen. Het is met geen enkele pen te beschrijven. Onze hartjes klopten ook verliefder dan normaal. Chiara Daisey is drachtig van haar prachtige vriend Kalilel Mowin. Hoe trots we zijn? Wauw! Reuze. Het aftellen is begonnen.

Bijzondere kerstdagen bij Daisey’s Stekkie

Na bezoekje dierenarts op eerste kerstdag voor de progsterontest met spoed op bezoek bij Mowin. Wat fijn om hem te zien!

Echt feest was het toen ik hem op tweede kerstdag weer mocht zien. Er hebben 2 geslaagde dekkingen plaatsgevonden. Mocht de natuur mij gezindt zijn dan verwacht ik mijn puppies te krijgen in de derde week van februari. Houd mijn facebook in de gaten, daar zal ik jullie op de hoogte houden.

Mijn vriendje Mowin en ik hebben in september een romantische strandwandeling gemaakt. We hebben samen diepe kuilen gegraven, gezwommen en veel plezier gemaakt. In oktober is hij uitmuntend aangekeurd. Hij is HD-A, ED,DM, HdG vrij. Dat is super natuurlijk. Ik vind hem superlief en knuffelig, maar ook super knap. Samen met onze baasjes hebben we tussen loslopende koeien over de Hilversumse heide gerend. Gaaf he. Er staat van ons een filmpje op facebook Daiseys Stekkie. Eind december/begin januari zullen we  gekoppeld worden. We hopen, als de natuur het toelaat, dat half maart onze puppies geboren worden. Zo zag ik er zelf uit toen ik klein was… (zie hier boven) 

Houd deze pagina dus in de gaten voor meer info over de dracht en de aankomende pups.

Angel of Wassenaer’s Kalilel Mowin en De Haere’s Chiara Daisey

Bekijk Mijn Laatste Avonturen
Contact

 06-52438858

 06-52438858

  Daisey’s Stekkie

info@daiseysstekkie.nl