Puppies
Ervaringen
Contact
NEST A

Mama Daisey

Yeeeh… Daisey is mama geworden van 8 prachtige stoere harige kanjers! 5 teefjes en 3 reutjes. Mowin (de papa) geniet van afstand mee. Hij luistert via de mobiel naar de geluidjes. Jippie,(ik denk JOEHOE!!!) we zijn opa en oma geworden van dit mooie wonderlijke stel. Maar ook zo trots op onze Daisey. Wat doet ze het goed!

Daisey is een zorgzame ontzettende lieve mams gebleken. Hadden we ook niet anders verwacht. Ze zorgt en verzorgt haar puppies 24 uur!
We maken alles van dichtbij mee, want zowel ik als mijn man hebben ons bed verhuist naar de ren van de werpkist. We komen niet aan slapen toe, want alles is zo mooi, zo bijzonder…

Daisey is zwanger?!

Hoe verliefd kun je zijn als je voor de eerste keer de hartjes ziet kloppen van je eerste (harige) kleinkinderen. Het is met geen enkele pen te beschrijven. Onze hartjes klopten ook verliefder dan normaal. Chiara Daisey is drachtig van haar prachtige vriend Kalilel Mowin. Hoe trots we zijn? Wauw! Reuze. Het aftellen is begonnen.

Bijzondere kerstdagen bij Daisey’s Stekkie

Na bezoekje dierenarts op eerste kerstdag voor de progsterontest met spoed op bezoek bij Mowin. Wat fijn om hem te zien!

Echt feest was het toen ik hem op tweede kerstdag weer mocht zien. Er hebben 2 geslaagde dekkingen plaatsgevonden. Mocht de natuur mij gezindt zijn dan verwacht ik mijn puppies te krijgen in de derde week van februari. Houd mijn facebook in de gaten, daar zal ik jullie op de hoogte houden.

Mijn vriendje Mowin en ik hebben in september een romantische strandwandeling gemaakt. We hebben samen diepe kuilen gegraven, gezwommen en veel plezier gemaakt. In oktober is hij uitmuntend aangekeurd. Hij is HD-A, ED,DM, HdG vrij. Dat is super natuurlijk. Ik vind hem superlief en knuffelig, maar ook super knap. Samen met onze baasjes hebben we tussen loslopende koeien over de Hilversumse heide gerend. Gaaf he. Er staat van ons een filmpje op facebook Daiseys Stekkie. Eind december/begin januari zullen we  gekoppeld worden. We hopen, als de natuur het toelaat, dat half maart onze puppies geboren worden. Zo zag ik er zelf uit toen ik klein was… (zie hier boven) 

Houd deze pagina dus in de gaten voor meer info over de dracht en de aankomende pups.

Puppies

Floortje

Mijn vrouwtje Desiree noemde haar 8 weken lang Yellow Bean. Ze was mijn allereerste puppie. Ze doet het zo goed. Desiree hield haar vast en wilde haar niet meer loslaten, maar ja er kwamen nog meer puppies. De liefde tussen hen was geboren. Ze is bij hele lieve mensen gaan wonen en heet nu Floortje. Als puppie wist Floortje heel goed wat ze wilde en waar ze heen wilde. Duidelijk doel. Maar een knuffeltante ten top. Ze was de enige met een flinke slag in haar haren. Ze is uitgegroeid tot een fantastische lieve sociale oudduitse herder. Ik ben trots op haar en haar baasjes.

Joop

Joop eerst Orange genoemd door Desiree (ze houdt van oranje omdat het zowel een frisse als een warme kleur is) is uitgegroeid tot een stoere chick. Joop was als pup rustig en doordacht. Ze mocht graag zelf op ontdekkingstocht gaan en alles onderzoeken. Ze ging haar eigen gangetje. Ze wachtte af, maar was niet minder dapper. Want er ontging haar niets. Ze gaat vaak mee naar zee en strand. Ze vindt dat fantastisch!

Max

Als derde kwam Max. Max (beertje Paddington) was een ondernemende pup. Hij was ook de ontdekker van het stel. Een hekje? Waar is dat voor? Oh je kunt er over heen en aan de andere kant is het nog groter en leuker. Morthey kom je erbij? Max wilde graag zijn eigen slaapplekje en ook op zijn eigen creatieve manier. Over de afrastering voor de kast (hij liet zich er niet door weerhouden) onder de kast… daar sliep hij. En droomde hij van zijn avonturen. Max is een prachtige evenwichtige reu. Ook hij heeft zijn baasjes uitgezocht en zou het niet beter hebben kunnen treffen.

Yola

Floep daar kwam Yola. (Onze Pip) Wat een kracht! Wat een energie! Dat kon je door de vlies heen al voelen. Ze was wat kleiner in formaat, maar groot in karakter. Ze maakte gelijk indruk op de dierenarts. Waaks, wist wat ze wilde. De dierenarts noemde het een duidelijk herderkarakter. Ze vroeg: wat voor soort baasje komt er voor haar? Hihihi… Een hele lieverd!  Alleen haar manneke wilde wel graag dat de oren omhoog zouden staan, zei het vrouwtje van Yola. Nou dat was echt Yola’s oren niet ontgaan. Dus op de dag dat ze samen bij ons op visite kwamen deed Yola beide oortjes de lucht in. Het baasje vroeg: Welke is het? Wie is Yola? Waarop Desiree zei: je wilde dat ze de oren omhoog had, nou ze is de enige met de oortjes omhoog. De liefde tussen hen was meteen voelbaar.

Morthey

Morthey, vrouwtje had haar Sunshine genoemd. Omdat morthey maar een paar minuten nodig had om te drinken. Ze had als enige ook haar eigen plekje gevonden bij de tepel. Haar eigen plekje. Niemand kende in het begin haar geheime plekje. Daarna rolde ze van de borst af en sliep. Ze mocht graag met Max op onderzoek gaan.

Jazzy

Jazzy, ons roosje kwam daarna. Zij kreeg het roze bandje. Ze was een echte zachte knuffelpup. Ook zij had een sterke mening bij wie ze wel of juist niet wilde zijn. Intuïtief en gevoelig. Dus ook bij het uitzoeken van het baasje. En dat deed ze. Heel duidelijk! Toekomstige baasjes willen de pup graag uitzoeken. Nou daar ben ik, Daisey, achtergekomen …  Mijn puppie kroost zoekt de baasjes uit en niet andersom.

Big boy

Big Boy. Hij kwam op zijn eigen-wijze uit mij gerold.  Hij was heel rustig en is hij nu nog. Noem hem relaxed. Behalve als hij een kat ziet. Hij dronk het rustigst en het langst. Hij wilde altijd daarna graag tussen de voorpoten van mij liggen. Ging dan tegen mij aan slapen. Op de hondenschool is hij dol op de tunnel. Sommigen rennen er door heen, sommigen durven niet. Big Boy wel hoor. Hij gaat er door heen. Neemt zijn beloningsbrokje in ontvangst en gaat terug om daar lekker uitgebreid in te gaan liggen uitrusten. Hij kan met “niks” echt plezier hebben. Bijvoorbeeld een klein pluisje.

He een nummer 8?! Er zouden er 7 zijn!

Dex

Daar kwam Dex! Met een enorme vaart. Als echte verrassing! Laatste van de pupsels. Heerlijk aanhankelijk en uit de boom kijkerig. Maar ook ondernemend en knuffelig. Dex lag graag op schoot bij Maarten of Desiree te slapen na de voeding. Hij keek altijd uit na de warme buikmassages. Dex lag altijd graag midden in de roedel. Hij wilde graag samen zijn. De wip, dat vond hij geweldig!

Ervaringen baasjes

Baasjes van Max

Wij zijn de trotse baasjes van Max. Een van de pups van moeder Daisy en vader Mowin. Wat zijn wij blij met Max!  Hij is sociaal, ondeugend maar ohhh zo lief!

Max is nieuwsgierig naar alles wat nieuw is. Hij wacht vaak even af, kijkt de kat uit de boom maar dan, dapper als hij is, stapt hij erop af. Max wil graag spelen, hij heeft een aantal hondenvrienden, een chowchow, een chihuahua  en een Duitse dog. Hij is voor iedereen even lief. Lekker rennen en stoeien maar ook af en toe even laten zien dat hij de baas is.

Max is onderdeel van ons gezin! Heerlijk om thuis te komen en dan enthousiast begroet te worden alsof je weken weg bent geweest. Wat zijn wij ook blij met Desiree en Maarten. Zij hebben de pups zo goed begeleid tot super pupsels! Als we vragen hebben , kunnen we altijd bij ze terecht. Toppers!

Als laatste nog een foto van onze Max.

Baasjes van Yola

Doret en Jan Peter hebben een prachtige brief over Yola geschreven. Wij raden aan deze brief door te lezen door hier te klikken!

Baasjes van Floortje

Jos en Annegem hebben een paspoort gemaakt voor Floortje! Bekijk hier Floortje’s paspoort.

Contact

 06-52438858

 06-52438858

  Daisey’s Stekkie

info@daiseysstekkie.nl