NESTPLANNING

Ontmoeting

Wat gaat de snel, maar dan ook veel te snel!

Pas zag ik vol trots, met verwondering en heel veel plezier mijn pupsels, ondertussen flinke jongens en stoere meiden geworden, met hun liefdevolle trotskijkende baasjes. Nadat we gespeeld, gestoeid, gesnuffeld, geknuffeld, gezwommen en schoongelikt op een prachtig terras zaten vertelden Maarten en Desiree dat ik op date mocht met Mowin. Mijn hart maakte een sprongetje, want hij kan vandaag, op de terugkomdag, er helaas met zijn vrouwtje niet bij zijn.

2 mei…

Eindelijk alleen op stap (oh ja de baasjes waren er wel bij) met Mowin in Baarn. Bij een kasteeltje. Zo romantisch! We vinden elkaar nog steeds het allerleukste en allerliefste. Overal honden. Het maakt ons niets uit. Wij hebben elkaar.

Er is afgesproken dat Mowin en ik elkaar gauw weer zouden zien. Zo rond half juli. Echter, ejm… ik was wat eerder met , zeg maar, mijn vrouwendingetje. Dus ik ontmoet Mowin lekker eerder. Vinden we niet erg. Hihihi… Desiree was wel even van slag hierdoor. Ging haar ineens wel erg snel. Ik blijf toch haar kleine meid.  Ik hoorde van Desiree dat Mowin het fantastisch vindt. Hij mist mij ook. Misschien is het daarom eerder vanwege de vlinders in onze buiken. Tja, die hebben wij honden ook hoor.

Dus ga ik Mowin in de week van 27 mei zekers 2 x zien. Misschien wel met Hemelvaartsdag! Leuk toch. Ik vind het wel spannend, want hij is echt wel heel stoer en mannelijk, maar ook zo lief!

Even een geheimpje; We hopen zwanger te worden en dan rond begin augustus puppies te krijgen. Sssttt…

Contact

 06-52438858

 06-52438858

  Daisey’s Stekkie

info@daiseysstekkie.nl